Gjeldende betingelser

Betaling: 

Forhåndsbetaling:
Betaling til bankkonto (forskuddsbetaling: Du kan velge å forhåndsbetale varen(e) gjennom bank/nettbank. Dette vil ta 1-2 dager lenger enn kortbetaling. Betal ordren din med en gang(samme dag). Kontonummeret vårt er 15034696664 Faktura sendes på mail, men det gjør ingenting om man betaler før fakturaen er sendt ut.

Varene blir sendt ut så fort pengene er inne på konto(hvis helg kommer det inn tirsdag etter helgen). Bestilling av ordre med forhåndsbetaling er bindende og må vi holde på varer som du har bestilt som ikke blir betalt vil vi fakturere deg et gebyr pålydende 100,- kroner. Ønsker du pakken sendt med en gang kan du sende "print screen" av innbetalingen til post@lillegullbleier.no.

Kortbetaling:
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av NETS som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med NETS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Betalingen er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Du blir bedt om å oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3-sifret kode som står til sist i signaturfeltet. Ved bestilling blir det utført en autorisasjon som sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning på det. Beløpet blir reservert på din konto ved bestilling. Det vil si at pengene står på din konto, men er reservert til Heidi Somdal-Åmodt(LilleGull Tøybleier nettbutikk). Når vi sender varene trekkes beløpet fra ditt kort. 

Vipps: Sikker betaling gjennom Nets. Velg Nets for å komme videre til Vipps betaling.

 

Faktura: Faktura forfaller til betaling pr 14 dager regnet fra fakturadato. Faktura tilbys kun vel etablerte kunder hos LilleGull. Send mail til post@lillegullbleier.no hvis du ønsker faktura tilsendt, eller ved spørsmål om faktura. 

 

Juridisk eier av denne nettside er Heidi Somdal-Åmodt. Jeg er registrert i Brønnøysundregistrene med organisasjonsnummer 994 943 634 Juridisk eier Heidi Somdal-Åmodt er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden. 

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.Vi tar forbehold om prisendringer i forbindelse med devaluering, valutasvingninger eller momsendringer. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel. 

Tilgjengelighet:
Antall varer i butikken oppdateres automatisk ved kjøp. Det hender likevel at vi kan være utsolgt for en vare som ligger som tilgjengelig i nettbutikken. Dersom vi ikke har varen din inne, vil du motta en e-post om dette. Da kan du velge om du vil kansellere ordren av den varen eller la den stå som en restordre. Ta gjerne kontakt om du ønsker fler/mer av en vare så kan dette bestilles opp hvis mulig. 

Vi tar også forbehold om at fargegjengivelsen på produktene ikke er lik hos alle, og at den kan variere på ulike datamaskiner og skjermer. 

Angrerett og retur:
Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet. 

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.

OBS!
Slitasjeskader på tøybleier og våtposer osv. dekkes ikke av reklamasjon. Reklamasjon gjelder kun når varen kommer med en feil. Hvis du mottar en vare med feil ta kontakt med post@lillegullbleier.no